Välkommen till Aditro Logistics

Gå direkt till innehåll...
\ KARRIÄR

Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Procon är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med.

Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. För dig som önskar att utvecklas vidare till en ny tjänst är Aditro Logistics rätt arbetsgivare. Hos oss kan en truckförare utvecklas till en arbetsledare, en inköpare till projektledare och en montör till avdelningschef. Möjligheterna är stora, tillsammans sätter vi gränserna.

Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag. Kommunikation är viktigt hos oss. Om du löpande får information om hur det går för dig som medarbetare, har insikt och förståelse för den kund du hjälper under ditt uppdrag, är vi säkra på att ditt jobb blir roligare och att vi tillsammans presterar bättre.

Att vi som arbetsgivare är ett auktoriserat bemanningsföretag och omfattas av kollektivavtal och fullständiga försäkringar är självklarheter för oss och skapar trygghet för dig som medarbetare.

Allt för att du ska utvecklas hos oss.
Auktorisation Almega

  SÖK LEDIGA TJÄNSTER
  REGISTRERA NYTT CV
  UPPDATERA DIN CV
  LOGGA IN

Här kan du som anställd logga in för att tidrapportera, hantera scheman och ta del av erbjudanden.